Al bijna 40 jaar Spanje specialist

7 dagen per week geopend

Geld terug garantie

Solmar Select Hotels

Deel dit bericht

Ben je op zoek naar een leuk hotel aan de Spaanse Costa?  Lees dan zeker even verder.
Bij Solmar presenteren we met veel enthousiasme onze exclusieve Solmar Select Hotels:

  • Extra veel voordelen tijdens jouw vakantie
  • Extra voordelig op reis met geselecteerde hotels
  • Geniet van de gezelligheid aan de Spaanse Costa

Solmar Select Hotels

Bij Solmar hebben we met zorg en aandacht kwalitatief goede hotels ingekocht, gelegen aan de prachtige Costa Brava en in het bruisende Salou. Deze hotels zijn niet zomaar willekeurig geselecteerd, ze dragen de titel Solmar Select Hotel met trots en bieden extra voordelen aan onze gewaardeerde reizigers. Wat de hotels nog specialer maakt, is dat ze tijdens het hoogseizoen meer kamers beschikbaar hebben voor ons Select gezelschap. Dit betekent meer gezelligheid en saamhorigheid met andere vakantiegangers. Dus je geniet niet alleen van de exclusieve voordelen van onze selectie, maar je kunt ook rekenen op een warme en gastvrije sfeer. En geloof ons, deze 9 voordelen wil je niet missen!

Jouw 9 voordelen

Je vraagt je waarschijnlijk af wat deze hotels zo speciaal maakt. Daarom hebben we alle voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  1. Gratis ontbijt bij aankomst: Begin je eerste vakantiedag met een heerlijk ontbijt.
  2. Nederlandse animatie: Er is Nederlandstalig entertainment om jouw verblijf nog aangenamer te maken.
  3. Gratis Discover Tour – puzzeltocht in combinatie met een drankje : Verken de prachtige omgeving en bezienswaardigheden van uw vakantiebestemming. Door deelname aan de puzzeltocht maak je kans op een van de vele prijzen die wij wekelijks uitreiken. Onze Discover-tour is inclusief een verfrissend drankje, routebeschrijving en een aandenken voor een onvergetelijke ervaring!
  4. 10% korting op excursies: Bespaar op de allerleukste uitstapjes en activiteiten in jouw regio.
  5. Gratis welkomstcadeau: Ontvang een welkomstcadeau om jouw reis nog specialer te maken bij vertrek vanaf Maarheeze. Boekt u een autovakantie? Rij voor of na jouw vakantie langs ons transferium in Maarheeze en ontvang jouw welkomstcadeau!
  1. Extra voordelig op vakantie met vertrek op woensdag: Goedkoper met de bus naar Spanje? Vertrek dan op woensdag. De reizen waarbij je op woensdag vertrekt zijn extra voordelig.
  2. Voordelig, maar toch luxe: Boek je een 10 of 17-daagse busreis en vertrek je op een woensdag? Dan kun je genieten van een gratis upgrade naar First Class.
  3. Nederlandse reisleiding: De Select hotels beschikken over een speciale “Solmar Corner “ waar onze reisleiding regelmatig is om jou en alle andere Solmar Select klanten welkom te heten en je te helpen waar nodig.
  4. Je krijgt toegang tot de Solmar Select groep:  Sluit na boeking aan bij de exclusieve Solmar Select-groep en blijf op de hoogte van de nieuwste Solmar-updates, terwijl je in contact komt met andere vakantiegangers.

Welke hotels behoren tot de geselecteerde hotels? 

De Solmar Select hotels zijn zorgvuldig uitgekozen om je een ongeëvenaarde verblijfservaring te garanderen met extra voordelen. Maar welke hotels maken eigenlijk deel uit van deze selecte groep? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet: 

  1. Hotel Papi
  2. Hotel Indalo
  3. Hotel Best Los Angeles
  4. Hotel Belvedere 
  5. Hotel Las Vegas 
  6. Hotel Gran hotel La Hacienda 
  7. Hotel Pineda Splash
  8. Hotel Florida Park

Laat je inspireren

Ontdek de inspirerende selectie van Solmar-hotels met talloze voordelen voor jouw vakantie in Spanje. Neem hier een kijkje en laat je verrassen!

Solmar Select
Picture of Britt

Britt

Nadat ik een aantal jaar de Spaanse Costa's heb mogen verkennen als hostess zet ik deze ervaring nu in als Marketeer bij Solmar!
Picture of Britt

Britt

Nadat ik een aantal jaar de Spaanse Costa's heb mogen verkennen als hostess zet ik deze ervaring nu in als Marketeer bij Solmar!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Download het vakantie magazine

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Volg ons op Pinterest

Nieuwste blogs

Download de vakantie brochure

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Nieuwste blogs

MEEST GELEZEN BLOGS

Wilt u exclusieve aanbiedingen als eerste ontvangen?

Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief

Direct op de hoogte zijn van de beste vakantiedeals? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!