Al bijna 40 jaar Spanje specialist

7 dagen per week geopend

Geld terug garantie

Zomervakantie 2024 nu boekbaar bij Solmar

Deel dit bericht

Terwijl het warme seizoen net achter ons ligt, en je wellicht nog nageniet van de zomer van 2023, werken we bij Solmar al hard aan de voorbereidingen voor de zomer van 2024. Dit betekent dat je nu al jouw droomvakantie voor volgend jaar kunt boeken! Je zou je kunnen afvragen waarom je nu al zou overwegen om je vakantie 2024 te boeken voor het komende jaar. Ontdek hieronder waarom vroeg boeken voor je zomervakantie in 2024 een slimme keuze is!

Vroegboekkorting voor de snelle beslissers

Waarom zou je nu al een zomervakantie voor 2024 boeken? Een van de belangrijkste redenen is de verleidelijke vroegboekkorting die Solmar biedt. Door vroeg te boeken, profiteer je van aanzienlijke kortingen op jouw vakantie die oplopen tot maar liefst 40%. Dit betekent dat je meer geld overhoudt om ter plaatse te besteden, excursies te boeken, of gewoon te genieten van extra luxe tijdens je vakantie.

Ruime beschikbaarheid in hotels en accommodaties

Een ander groot voordeel van het vroeg boeken van jouw zomervakantie is dat er nog volop beschikbaarheid is in de hotels en accommodaties. Hierdoor heb je ruime keuze om het hotel te selecteren dat het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord aan het strand, een bruisende locatie met tal van activiteiten, Solmar heeft voor ieder wat wils.

Flexibiliteit in keuze van kamers

Met vroegboeken heb je vaak meer flexibiliteit bij het kiezen van het type kamer of accommodatie dat je wilt. Of je nu een kamer met uitzicht op zee, een suite met een eigen zwembad, of een gezinsvriendelijke verblijfplaats verkiest, je hebt een grotere kans om precies de accommodatie te reserveren die aan je verwachtingen voldoet.

Volop vakantie voorpret

Een ander leuk aspect van vroeg boeken is de vakantievoorpret die je maanden voor je daadwerkelijke vertrek al kunt ervaren. Het geeft je iets om naar uit te kijken en biedt de mogelijkheid om je vakantie tot in de puntjes te plannen. Je kunt onderzoek doen naar de beste activiteiten in de regio en reserveringen maken in restaurants.

Nu je op de hoogte bent van alle voordelen van vroeg boeken, is het tijd om actie te ondernemen! Waar wacht je nog op? Bezoek onze website vandaag nog en ontdek ons uitgebreide aanbod voor de zomer van 2024. Jouw volgende vakantie avontuur wacht op je. Maak van je dromen werkelijkheid en boek nu!

Picture of Britt

Britt

Nadat ik een aantal jaar de Spaanse Costa's heb mogen verkennen als hostess zet ik deze ervaring nu in als Marketeer bij Solmar!
Picture of Britt

Britt

Nadat ik een aantal jaar de Spaanse Costa's heb mogen verkennen als hostess zet ik deze ervaring nu in als Marketeer bij Solmar!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Download het vakantie magazine

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Volg ons op Pinterest

Nieuwste blogs

Download de vakantie brochure

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Nieuwste blogs

MEEST GELEZEN BLOGS

Wilt u exclusieve aanbiedingen als eerste ontvangen?

Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief

Direct op de hoogte zijn van de beste vakantiedeals? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!