Al bijna 40 jaar Spanje specialist

7 dagen per week geopend

Geld terug garantie

Ontdek goedkope vakanties naar de Spaanse zon met Solmar!

Deel dit bericht

Op zoek naar een betaalbare vakantie naar de Spaanse zon met Solmar? Wij zetten ons in om voor iedereen een goedkope vakantie naar Spanje mogelijk te maken. Met onze expertise in busreizen bieden we comfortabele en gezellige busreizen met tussenstops onderweg. Ontdek luxe hotels tegen scherpe prijzen, met onze last-minute vakanties en vakanties buiten het hoogseizoen.

Lees snel verder voor handige tips en bekijk onze selectie voordelige vakanties om je reis naar Spanje te boeken!

Waarom Solmar?

  • De beste hotels voor de scherpste prijzen
  • Voordelige luxe hotels
  • Volledig verzorgde vakanties naar Spanje

Goedkope vakantie naar Spanje

Wie zegt dat een vakantie naar de Spaanse zon duur moet zijn? Wij geloven dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Door slimme keuzes te maken en opties te vergelijken, is het mogelijk om een goedkope vakantie naar Spanje te vinden. Op onze website kun je gebruik maken van filters om je perfecte vakantie te vinden. Hieronder delen we graag enkele tips over hoe je zelf de beste deal kunt vinden.

Goedkope manieren van reizen naar Spanje

Bij Solmar bieden we verschillende reismogelijkheden aan, waaronder busreizen, vliegreizen en eigen vervoer reizen. Een busreis naar Spanje is vaak de meest voordelige keuze. Onze bussen zijn comfortabel en luxe, met meerdere tussenstops onderweg voor ontspanning en een lekker hapje eten. De busreis wordt gewaardeerd door onze reizigers om de gezellige ontspannen sfeer, waar iedereen onderweg is naar een heerlijke, betaalbare vakantie in Spanje!

Betaalbare hotels in Spanje

Luxe hoeft niet duur te zijn als het gaat om hotels in Spanje. Regelmatig bieden hotels speciale aanbiedingen, vooral bij last-minute boekingen. Hierdoor kun je verblijven in luxe hotels tegen betaalbare prijzen. Daarnaast zijn prijzen buiten het hoogseizoen vaak gunstiger. Je kunt aanzienlijk besparen door buiten het hoogseizoen naar Spanje te reizen. De prijzen van hotelkamers liggen dan gemiddeld zo’n 40 procent lager vergeleken met het hoogseizoen. Het laagseizoen loopt van oktober tot en met april, maar houd er rekening mee dat de periode rond kerstmis en nieuwjaar weer duurder kan zijn. Deze aanbeveling geldt voornamelijk voor het Spaanse vasteland.

De invloed van bestemming op de prijs

Hoewel de prijs tussen bestemmingen niet enorm verschilt, kan de afstand wel invloed hebben. Bestemmingen aan de Costa Brava hebben bijvoorbeeld een kortere reistijd en kunnen daarom iets voordeliger zijn dan bestemmingen aan de Costa del Azahar. Voor een goedkope vakantie in Spanje zijn bestemmingen in het noorden, zoals Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Calella en Blanes, goede opties. Deze bestemmingen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook erg populair bij toeristen.

Tijd om een goedkope vakantie te boeken!

Met deze tips en inzichten bent je helemaal klaar om een voordelige vakantie naar Spanje te boeken! Bekijk onze selectie van betaalbare vakanties en vind de reis die bij je past. Het is tijd om te genieten van de Spaanse zon zonder je budget te overschrijden.

Benieuwd naar nóg meer tips voor een goedkope vakantie naar Spanje? Lees dan deze blog verder!

Picture of Laura

Laura

Als Online Marketeer bij Solmar.nl deel ik heel graag mijn passie voor reizen en inspireer ik je om de Spaanse Costa's te ontdekken, een bestemming die voor mij bekend terrein is dankzij mijn eerdere ervaring als hostess bij Solmar!
Picture of Laura

Laura

Als Online Marketeer bij Solmar.nl deel ik heel graag mijn passie voor reizen en inspireer ik je om de Spaanse Costa's te ontdekken, een bestemming die voor mij bekend terrein is dankzij mijn eerdere ervaring als hostess bij Solmar!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Download het vakantie magazine

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Volg ons op Pinterest

Nieuwste blogs

Download de vakantie brochure

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Nieuwste blogs

MEEST GELEZEN BLOGS

Wilt u exclusieve aanbiedingen als eerste ontvangen?

Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief

Direct op de hoogte zijn van de beste vakantiedeals? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!