Al bijna 40 jaar Spanje specialist

7 dagen per week geopend

Geld terug garantie

Solmar’s 40ste zomerseizoen

Deel dit bericht

Feestje! Wij vieren Solmar’s 40ste zomerseizoen. Wat een mijlpaal! In de afgelopen 40 jaar zijn we uitgegroeid tot dé go-to plek voor een heerlijke vakantie aan de Spaanse Costa’s. Met onze fancy Royal Class en First Class bussen hebben we menig reiziger naar de mooiste vakantiebestemmingen gebracht. Denk aan de populaire badplaatsen aan de Costa Brava, Costa Dorada, Costa del Azahar en de Costa Blanca. Stuk voor stuk pareltjes met elk hun eigen vibe. En weet je wat? We brengen je nog steeds vol liefde naar al deze plekken!

Ontdek onze speciale jubileumkorting.

En wacht, er is meer! Ter ere van Solmar’s 40ste zomerseizoen strooien we met cadeautjes. Het hele jaar door krijgen jullie namelijk een extra korting van €40,- op speciaal geselecteerde vakanties. Alle aanbiedingen vind je op onze site, dus hou die goed in de gaten!

Maar hé, let op! Die deals vliegen de deur uit, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus wees er snel bij, want OP=OP!

Zorgeloze vakanties

Bij Solmar zijn we dé go-to Spanje specialist sinds 1984. We zijn niet alleen goed in busreizen, maar ook in vliegvakanties en eigen vervoer trips. We snappen gewoon wat jullie willen: zorgeloos genieten van een te gekke vakantie! We regelen alles voor je. Van het ophalen bij jou in de buurt tot het afzetten bij het hotel. Het enige wat jij hoeft te doen is relaxen en genieten van die onvergetelijke vakantie vibes!

En je raadt het al, de prijs is ook nog eens lekker vriendelijk. We willen namelijk dat iedereen kan genieten van onze vakanties. En we houden ook regelmatig speciale acties waar jullie flink van kunnen profiteren. Denk aan vroegboek-, herfst-, winter- en lastminute kortingen. Dus waar wachten je nog op?

Solmar’s reisspecialisten

Bij Solmar zijn we niet alleen goed in vakanties regelen, maar we blijven onszelf ook verbeteren. Want ja, jullie ultieme vakantieplezier staat bij ons op nummer één! Onze Nederlandssprekende reisspecialisten in Spanje hebben jarenlange ervaring en staan in nauw contact met de hotels. We zorgen ervoor dat jullie je weg vinden op jullie bestemming, geven de beste tips en helpen met het boeken van excursies en bezienswaardigheden. Zo leggen we jullie helemaal in de watten en hoeven jullie je nergens druk om te maken.

Duurzaamheid

En hé, we denken zeker aan het milieu! We begrijpen dat we bewust moeten omgaan met klimaatverandering. Daarom bieden we een ruim aanbod aan busreizen aan, want reizen met de touringcar is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens voordelig.

Picture of Daphne

Daphne

Picture of Daphne

Daphne

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Download het vakantie magazine

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Volg ons op Pinterest

Nieuwste blogs

Download de vakantie brochure

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Nieuwste blogs

MEEST GELEZEN BLOGS

Wilt u exclusieve aanbiedingen als eerste ontvangen?

Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief

Direct op de hoogte zijn van de beste vakantiedeals? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!