Al bijna 40 jaar Spanje specialist

7 dagen per week geopend

Geld terug garantie

L’Estartit: Onze nieuwe bus bestemming aan de Costa Brava

Deel dit bericht

Ben je op zoek naar de perfecte vakantiebestemming aan de Costa Brava? Zoek dan niet verder! Onze nieuwe bus bestemming, L’Estartit, is een betoverende kustplaats die alles biedt wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Van prachtige stranden en avontuurlijke watersporten tot rijke natuur en heerlijke lokale gerechten, L’Estartit heeft het allemaal. Lees snel verder om te ontdekken waarom het prachtige L’Estartit aan de Costa Brava jouw volgende vakantiebestemming moet zijn!

Waarom L’Estartit de perfecte bestemming is

Prachtige stranden en heldere wateren

L’Estartit staat bekend om zijn uitgestrekte zandstranden en kristalheldere wateren. Het Platja Gran-strand is ideaal voor gezinnen en zonaanbidders, terwijl de afgelegen baaien zoals Cala Pedrosa en Cala Ferriol perfecte plekken zijn voor wie op zoek is naar rust en natuur. Vergeet je snorkeluitrusting niet, want de onderwaterwereld is hier echt spectaculair.

Avontuurlijke watersporten

Voor avonturiers biedt L’Estartit tal van watersportmogelijkheden. De nabijgelegen Medes-eilanden zijn een van de beste duiklocaties in de Middellandse Zee. Ontdek een fascinerende onderwaterwereld vol kleurrijke vissen, mysterieuze grotten en oude scheepswrakken. Daarnaast kun je ook windsurfen, kajakken, en zelfs een boottocht maken om de prachtige kustlijn te verkennen.

Rijke natuur en wandelroutes

L’Estartit is omgeven door het prachtige Montgrí, Medes-eilanden en Baix Ter natuurpark. Dit natuurgebied biedt een scala aan wandelpaden die je door adembenemende landschappen en historische bezienswaardigheden leiden. Beklim de Montgrí-berg voor een panoramisch uitzicht over de regio of verken de moerassen van de Baix Ter, die rijk zijn aan vogels en andere wilde dieren.

Heerlijke lokale keuken

Na een dag vol activiteiten kun je genieten van de heerlijke Catalaanse keuken in een van de vele restaurants in L’Estartit. Proef lokale specialiteiten zoals Paella, verse zeevruchten en de beroemde Crema Catalana als dessert. De gezellige boulevard biedt tal van eetgelegenheden waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd met uitzicht op zee.

Gemakkelijk en comfortabele reizen met de bus

Met de bus naar L’Estartit is niet alleen comfortabel maar ook betaalbaar. Onze Royal en First Class bussen zijn uitgerust met airconditioning en ruime zitplaatsen zodat je ontspannen en uitgerust op je bestemming aankomt. Bovendien kun je tijdens de reis genieten van het prachtige landschap van de Costa Brava.

Tips voor de leukste activiteiten in L’Estartit

  1. Duiken bij de Medes-eilanden: ontdek de onderwaterwereld met zijn kleurrijke vissen en mysterieuze grotten.
  2. Bezoek het natuurpark: verken Montgrí, Medes-eilanden en Baix Ter natuurpark met zijn prachtige wandelroutes en rijke flora en fauna.
  3. Geniet van heerlijke lokale gerechten: proef de authentieke Catalaanse keuken in de vele restaurants en bars langs de boulevard.
  4. Watersporten: van windsurfen tot kajakken, er is voor ieder wat wils.
  5. Relax op het strand: ontspan op de prachtige stranden en geniet van de zon.

Boek vandaag nog jouw reis naar L’Estartit!

L’Estartit is de ideale bestemming voor een veelzijdige vakantie aan de Costa Brava. Of je nu houdt van zonnebaden, avontuurlijke watersporten of het verkennen van de natuur, deze charmante kustplaats heeft het allemaal. Boek vandaag nog je busreis en ontdek waarom L’Estartit jouw volgende vakantiebestemming moet zijn!

We kijken ernaar uit om je aan boord te verwelkomen en je te laten genieten van het prachtige L’Estartit aan de Costa Brava!

Picture of Britt

Britt

Nadat ik een aantal jaar de Spaanse Costa's heb mogen verkennen als hostess zet ik deze ervaring nu in als Marketeer bij Solmar!
Picture of Britt

Britt

Nadat ik een aantal jaar de Spaanse Costa's heb mogen verkennen als hostess zet ik deze ervaring nu in als Marketeer bij Solmar!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Download het vakantie magazine

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Volg ons op Pinterest

Nieuwste blogs

Download de vakantie brochure

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Nieuwste blogs

MEEST GELEZEN BLOGS

Wilt u exclusieve aanbiedingen als eerste ontvangen?

Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief

Direct op de hoogte zijn van de beste vakantiedeals? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!