Al bijna 40 jaar Spanje specialist

7 dagen per week geopend

Geld terug garantie

Activiteiten

Avontuurlijke activiteiten in en rond Salou

Deel dit bericht

Salou, bekend om zijn gouden stranden en bruisende nachtleven, biedt meer dan alleen zon en zee. Voor de avontuurzoekers onthult Salou een wereld vol opwinding en avontuurlijke activiteiten, variërend van het verkennen van ruige berglandschappen tot het duiken in de diepten van de Middellandse Zee. Of je nu een adrenalinejunkie bent of gewoon zin hebt in een avontuurlijke afwisseling, Salou en zijn omgeving bieden talloze mogelijkheden om je hart sneller te laten kloppen.

Wandelen in het prades-gebergte

Een korte rit van Salou brengt je naar het Prades-gebergte, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte bossen, verborgen grotten en adembenemende uitzichtpunten. De paden variëren van eenvoudige wandelingen tot uitdagende hikes, waardoor dit gebied perfect is voor elke wandelliefhebber. Vergeet niet om voldoende water mee te nemen, stevige wandelschoenen te dragen en een camera om de spectaculaire uitzichten vast te leggen.

Kajakken langs de kust

De kustlijn van Salou is ideaal voor kajakavonturen, met zijn kalme wateren en fascinerende rotsformaties. Of je nu een beginner bent of een ervaren kajakker, de Middellandse Zee biedt een serene achtergrond voor een dag op het water. Verken de verborgen baaien en geniet van de unieke perspectieven van de kustlijn. Verschillende lokale aanbieders bieden begeleide tours, waarbij je niet alleen de basis van het kajakken leert, maar ook meer te weten komt over de lokale flora en fauna.

Avontuurlijke activiteiten in en rond Salou

Parachutespringen voor de dapperen

Voor degenen die de ultieme adrenalinekick zoeken, biedt Salou de mogelijkheid om te parachutespringen. Spring uit een vliegtuig en ervaar een ongeëvenaarde vrijheid terwijl je boven de prachtige Catalaanse landschappen zweeft. Professionele instructeurs zorgen voor een veilige en onvergetelijke ervaring, zelfs voor beginners. Dit is jouw kans om Salou vanuit een geheel nieuw perspectief te bekijken.

Watersporten: meer dan alleen zwemmen

Salou’s stranden zijn perfect voor meer dan alleen zonnebaden en zwemmen. Waag je aan windsurfen, stand-up paddleboarding of jetskiën en voel de opwinding terwijl je de golven trotseert. Lokale verhuurbedrijven bieden alle benodigde uitrusting en instructies, zodat je veilig kunt genieten van je gekozenactiviteit.

Mountainbiken: ontdek de binnenlanden

De heuvelachtige en gevarieerde terreinen rond Salou zijn een paradijs voor mountainbikers. Of je nu kiest voor een begeleide tocht of op eigen houtje de paden verkent, je zult ongetwijfeld genieten van de adembenemende landschappen en de frisse lucht. Routes variëren van gemakkelijk tot uitdagend, waardoor er voor elk niveau iets te beleven valt.

Salou biedt een onvergetelijke mix van avontuurlijke activiteiten die je dichter bij de natuur brengen en je hart sneller doen kloppen. Of je nu de hoogten wilt verkennen of de diepten wilt trotseren, er is iets voor elke avontuurzoeker in deze dynamische regio. Pak je spullen, breng je avontuurlijke geest mee en duik in de opwindende wereld van Salou!

Picture of Eefje

Eefje

Picture of Eefje

Eefje

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Download het vakantie magazine

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Volg ons op Pinterest

Nieuwste blogs

Download de vakantie brochure

Laat je inspireren. Bekijk onze populairste accommodaties en profiteer van de beste deals!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Nieuwste blogs

MEEST GELEZEN BLOGS

Wilt u exclusieve aanbiedingen als eerste ontvangen?

Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief

Direct op de hoogte zijn van de beste vakantiedeals? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!