Al bijna 40 jaar Spanje specialist

7 dagen per week geopend

Geld terug garantie

Alle blogberichten

vliegvakantie

Vliegen met een baby

Eindelijk vakantie! Je zit in het vliegtuig en droomt al van een koffie en ontbijtje in de Spaanse ochtendzon. Eigenlijk begint de vakantie nu al

Lees verder »
Alicante palmbomen

Alicante: leuk dagje weg!

Alicante is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Alicante. De stad is gelegen aan de Middellandse Zee. Alicante, in het Valenciaans ook geschreven als Alacant,

Lees verder »
Banner BBQ

Een stukje Spaanse cultuur

Typisch Spaans: Houtskool en verse sardientjes Zondagen staan in Spanje in het teken van familie. Overgrootouders, grootouders, kinderen en (achter)kleinkinderen komen samen in restaurants voor

Lees verder »

Ontdek veelzijdig Spanje in dit Spaanse dorp!

Poble Espanyol, wat ‘Spaans Dorp’ betekend in het Catalaans, is een uniek gebied dat het hart van Spanje weergeeft. Lopend door deze straten en pleinen vind je de meest populaire architectuur van het land en ervaar je de cultuur van binnenuit.

Lees verder »

Tips voor het inpakken van koffers

Wanneer de vakantie in zicht is, is het tijd om uw koffer in te pakken! Laten we eerlijk zijn, het overkomt ons allemaal wel eens. Al het nodige wat mee moet ligt klaar maar dan gaat uw koffer toch net niet dicht. Wat een pech! Wij verzamelden 10 tips zodat u makkelijker en efficiënter uw koffer kunt inpakken. Geen reden meer voor paniek, met deze tips is het inpakken zo gepiept!

Lees verder »

Top 10 voordelen van een busvakantie die je nog niet wist

Wanneer u naar Spanje of Kroatië gaat, zal u wellicht niet meteen denken aan een busvakantie. Toch brengt een busvakantie vele voordelen met zich mee. Dit krijgen wij ook geregeld terug te horen van onze klanten, en hebben wij daarom voor u op een rijtje gezet. Bent u benieuwd welke voordelen dit zijn? Lees dan gauw verder!

Lees verder »
winterzon spanje benidorm

Winterzon vakantie in Spanje

Velen denken bij het horen van de naam ‘Costa Blanca’ en ‘Benidorm’ aan massatoerisme waarbij zon, zee, strand en uitgaan centraal staat. Dit is echter maar deels waar! Jaarlijks komen hier inderdaad miljoenen toeristen om te genieten van hun welverdiende zonvakantie, en dankzij het klimaat, ook om te overwinteren!

Lees verder »

Op zoek naar sensatie in PortAventura World

PortAventura World is het grootste themapark van Spanje en absoluut een onvergetelijke ervaring. PortAventura World bestaat uit drie parken, PortAventura Park, Caribe Aquatic Park en Ferrari Land. In deze parken vindt u 2 van Europa’s 3 hoogste achtbanen! Maar ook voor de wat kleinere kinderen zijn deze parken een hele belevenis!

Lees verder »

Wilt u exclusieve aanbiedingen als eerste ontvangen?

Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief

Direct op de hoogte zijn van de beste vakantiedeals? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!